2013-05-25 10:26:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kiegyensúlyozott napra számíthat

Napi horoszkóp május 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jobb lenne, ha legalább ma nem idegeskedne. Az utóbbi hetekben nem múlt el nap munka és feszültségek nélkül. Most ideje már legalább a hétvégén lazítania. Van, ami épp úgy oldódik meg, hogy nem tesz semmit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A hangulata ma nem a legjobb, valószínűleg sikerült már megint egy rakás munkát hazavinnie. Pedig – ezt ön tudj a legjobban, a hétvége nem arra való volna. Idegességében hajlamos lehet valaki érzéseit megsérteni – nem is vette észre?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Arany igazság: ki korán lel, aranyat lel. Különösen, ha utazik valahová, érdemes sietnie az indulással. Így nemcsak a napfelkeltéről nem marad le, hanem valami más fontos eseményről sem. A meglepetés sem marad el máról.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma legjobb lenne, ha ki sem tenné a lábát az otthonából, a kertjéből. Valahogy túl érzékenyen reagál a külső ingerekre, legyen az egy rossz szó, vagy kérdés akár, avagy szúnyogcsípés. Minden túlingerli. Burkolózzon be!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hiába, hogy itt a hétvége, ma sem hagyják önt unatkozni a csillagok. Elsősorban persze azért, mert saját maga keresi a teendőket, a bajt. Mert ma minden balul üthet ki. Kivéve, ha a hasát sütteti. Akkor legfeljebb leég.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap tényleg az ön napja lehet. Nemcsak azért, mert olyan dolgokban vehet részt, amik valóban nagyon fontosak önnek, hanem azért is, mert amiben részt vesz, abban biztos sikerre számíthat. Legyen ma nagyon szép!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma kiegyensúlyozott napra számíthat. A kedvese is ön mellett van, és a gyerekei is a kedvében járnak. Szokatlanul jó ma mindenki: talán készülnek valamire? Estére kiderül. Lepődjön meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehezen indul a napja, mégsem kell félnie az elkövetkezőktől. Talán jobban is teszi, ha átalussza a reggelt. Végre pihenésre van szüksége, és minél többet alszik, annál kevésbé lesz morcos a nap további részében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzi, kritikus szemek nézik, bírálják minden tettét. Nem kell törődnie velük, csupán azzal, amiben lát némi jogosságot. De ha úgy véli, hogy valaki csak a saját bátortalansága miatt kritizál, keljen ki magából!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sajnos, úgy tűnik, ma sem hanyagolhatja el a munkáját. Valahogy nagy lemaradásban van, vagy olyan a szakmája, ami nem ismeri a hétvégéket. Igyekezzen azért némi szabadidőt is szakítani magának, különösen, ha partira hívják. El kell mennie!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Komoly célokat állított maga elé, de lehet, hogy túl hamar, túl könnyedén elérte őket? Ha úgy érzi, hogy túl van már mindenen, keressen más célokat. Lehet, hogy alulértékelte magát. Csak azzal törődjön, ami a szíve vágya.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jól teszi, ha a mai napját alaposan megtervezi, és tartja is magát hozzá. A szabadidős programok is igénylik a szervezettséget, különösen akkor, ha nagyobb társaságot kell összetartania. Még így is lesz szerepe a véletlennek!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: